Permanente make-up

Permanente make-up is ideaal als u er altijd verzorgd uit wilt zien. Het scheelt u dagelijks tijd en uw make-up blijft de hele dag perfect zitten! Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de (leder)huid. De meest voorkomende behandelingen binnen de permanente make-up zijn de wenkbrauwen, eyeliner en lipliner. 

We willen het inbrengen van de pigment zo pijnloos mogelijk maken, op ons advies kunt u bij uw huisarts een verdovingscrème halen, b.v. Emla crème.

Permanente make-up wordt aangebracht met een permanente make-up apparaat. Hierin zit een pen waar een naaldmodule zit. In deze naaldmodule zitten meerdere kleine naadjes die het pigment in de huid brengen. Er wordt met verschillende naalden en technieken (bijvoorbeeld hairstrokes of schaduwtechniek) gewerkt. Zo wordt het resultaat verkregen dat u graag wenst.

Bij ons worden alle nieuwe pigmentaties in twee behandelingen gedaan. Door laagje over laagje pigment in de huid te brengen wordt het mooiste resultaat verkregen. Op deze manier kan er veel meer nuance in kleur worden gelegd dan wanneer de lijn er in één keer wordt ingezet.

Soms is er een derde behandeling nodig. Dit is afhankelijk van het huidtype en de mate waarin het pigment wordt afgestoten na de eerste behandelingen. Dit wordt tijdens de tweede behandeling met u besproken.

De permanente make-up zal in de loop aan de jaren vervagen, maar nooit helemaal uit uw huid verdwijnen. Het is raadzaam de vorm en kleur na 1-2 jaar bij te laten werken en op te frissen.

 
Voor wie is permanente make-up geschikt? 
  • U heeft helemaal geen wenkbrauwen meer (bijv. door alopecia areata)
  • U heeft geen zin meer in uitgelopen makeup in de sportschool, sauna, zwembad of na een regenbui
  • U heeft geen zin of tijd om dagelijks uw make-up te doen
  • U heeft dunne wenkbrauwen
  • U bent niet goed in het tekenen van strakke eyeliner of wenkbrauwen
  • U heeft vitiligo en wil deze plekken minder laten opvallen
  • U bent allergisch voor make-up
  • U vindt het moeilijk uzelf op te maken, omdat u slechtziend of brildragend bent.

Permanente eyeliner.

Micro needling techniek met volume als resultaat.

Micro blading techniek.